Sukurta:

Little City Role Play žaidimo GM sukurta: 30%




2011 m. vasario 7 d., pirmadienis

Iėjimai, frakcijos.

Šiandien, pagaliau užbaigiau kelias savo kurtas, bei unikalias sistemas.
Prieš apibūdindamas savo nuveiktą darbą, norėčiau pranešti, kad veiksmas vyks Bayside kurorte, ar kitaip sakant miestelyje.


1) Įėjimų Sistema: Turbūt visi suprantate apie ką eina kalba, žmogus priėjąs prie durų pamato 3D teksto užrašą, paspaudęs 'enter' arba 'f' klavišą įeina vidun, įėjąs taip pat pamato, kur pateko. Tas pats veiksmas vyksta ir norint išeiti, kad viduje nerodo teksto užrašo.

2) Frakcijų Sistema: Turbūt daugiausiai mano nervų ir laiko prarijusi sistema iki šiol.
Bet,kadangi baigiau jau dvi frakcijas, kitas pagal jas bus sukurti daug lengviau. Frakcijų vadovas - lyderis bus paskiriamas administratoriaus, (norėčiau paminėt, kad visas administravimas vyks per rcon), su komanda /skirtivadova [žaidėjoID] [frakcijos id] ir jis bus paskiriamas, taip pat tai bus įrašyta į tam tikrus failus, kad atsijungęs jis nedingtų.
Ne žaidėjui, o pats žaidėjas turės prašyti, (rašyti) prašymą, kad jį priimtų į darbą. Su komanda: /darbintis [frakcijosID] tada, direktoriui bus nusiūsta žinutė, kad Vardas_Pavardė bando įsidarbinti į jūsų organizaciją rašydamas prašymą. Direktorius, ar kitaip frakcijos, organizacijos vadovas galės rašyti /priimti [žaidėjoID], - jo priėmimui, jeigu to žaidėjo priimti nenorės, už 3 minučių prašymas automatiškai bus atšauktas.
Taip pat žaidėjas turės pasirinkimą, /nebesidarbinti, jeigu norės atšaukti savo darbo prašymą. To padaryti negalės, jei jau bus priimtas, tokiu atveju jį atleisti, pasinaudodamas komanda /atleisti [žaidėjoID] galės tik frakcijos ar organizacijos vadovas.

Šiuo metu sukūriau tik 2 frakcijas. Bayside Policijos Departamentą, ir Bayside Priešgaisrinės Saugos departamentą.



Žinoma, jau sukurtos ir paprastos role-play'inimui reikalingos komandos, tokios kaip /me, /do, /b, ir dar kelios, kurias sugalvojau, RP paįvairinimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą